About us

Kremer ontvangt Procescertificaat Transport van drinkwaterchemicaliën

Kremer Zand en Grind heeft onlangs van KIWA* het Procescertificaat K99309/01 ontvangen voor Transport van drinkwaterchemicaliën

Tijdens het transport van leverancier naar drinkwaterproductielocaties wordt de kwaliteit van drinkwaterchemicaliën geborgd met een certificaat.

Drinkwaterchemicaliën
De drinkwatersector wil leveranciers die gecertificeerd zijn. Zo weet men zeker, dat er onderweg niets met de ingrediënten en chemicaliën gebeurt dat invloed op de kwaliteit van het drinkwater zou kunnen hebben. Onder drinkwaterchemicaliën verstaat men diverse filtermaterialen, waaronder filterzand en -grind.

Complete keten
Kremer Zand en Grind kan de drinkwatersector met eigen transport beleveren en heeft daarbij de complete keten in eigen hand: van winning en verwerking tot en met de aflevering.

 

*Kiwa
Kiwa is een internationale kennisorganisatie op het gebied van certificatie, technologie, training en testen, met ruim 1.500 specialistische medewerkers.

Lees meer
Back to overview

Vragen of contact


Wilt u meer weten over ons productaanbod zand en grind? Of heeft u een vraag over de toepassing van zand en grind in uw productieproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen